Zo-vr vóór 23:59 besteld = morgen in huis Gratis verzending > €50!

+32(0) 33 699693 | |

Handleiding Eccellente Reinigingstabletten

Handleiding Instructie koffiemachine reinigingstabletten

Deze reinigingstabletten zijn ontwikkeld voor koffiemachines.  Echter... je kan ze voor nog veel meer klusjes gebruiken: verwijderen van koffieaanslag uit een koffiekan of thermos, verwijderen van nare luchtjes uit waterflesjes, verwijderden van thee-aanslag in een theepot. Lees hier de verschillende toepassingen en instructie

Aangekoekt of aangebrand vet of vuil schoonmaken met K2r reiniger.

k2r grill- en ovenreiniger

De K2r oven- en grillreiniger is een veelzijdige schuimspray. De reiniger verwijdert naast hardnekkig vuil in de oven en de grill ook ingebrande korsten op bak- en kookplaten, fornuisplaten, keramische kookplaten, tegels en toebehoren van verchroomd staal. In de friteuse en in de magnetron verwijdert het vetvlekken en aangekoekte resten, zodat de huishoudelijke apparaten gemakkelijk gereinigd kunnen worden. En brandt er bij het koken iets aan, dan glanzen de potten en pannen na een behandeling met de K2r oven- en grillreiniger weer als nieuw.

Wat is het verschil tussen citroenzuur en melkzuur?

verschil tussen melkzuur en citroenzuur ontkalker

Wat is het verschil tussen de Eccellente snelontkalker citroenzuur (rood) en de Eccellente snelontkalker melkzuur (groen)? Zowel melkzuur als citroenzuur zijn biologische ontkalkers die zeer geschikt zijn om een koffiemachine of andere apparatuur mee te ontkalken.

Smeren van espressomachine met Siliconenvet

Siliconenvet Smeermiddel zorgt ervoor dat de bewegende onderdelen van uw espressomachine langer meegaan. U dient deze onderdelen maandelijks te smeren. Per merk espressomachine geven wij een handleiding aan voor het smeren met Siliconenvet.

Artikelen 1 tot 5 van 8 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2