k2r grill- en ovenreiniger

De K2r oven- en grillreiniger is een veelzijdige schuimspray. De reiniger verwijdert naast hardnekkig vuil in de oven en de grill ook ingebrande korsten op bak- en kookplaten, fornuisplaten, keramische kookplaten, tegels en toebehoren van verchroomd staal. In de friteuse en in de magnetron verwijdert het vetvlekken en aangekoekte resten, zodat de huishoudelijke apparaten gemakkelijk gereinigd kunnen worden. En brandt er bij het koken iets aan, dan glanzen de potten en pannen na een behandeling met de K2r oven- en grillreiniger weer als nieuw.

 

Zeer krachtige werking van de K2r oven- en grillreinigingsspray


Dankzij het stabiele actieve schuim, die ook op verticale oppervlakken hecht en tot 24 uur werkt, krijgt u vrijwel elk vuil glas in het huishouden weer schoon. Bijvoorbeeld de glazen plaat voor de openhaard, die na enkele keren aansteken eerder donkerbruin dan doorzichtig is. Ook de vonkbescherming voor bijvoorbeeld de openhaard of ovendeur zullen met de K2r oven- en grillreiniger weer glimmen. En zelfs de fietsers zullen verbaasd zijn, omdat met de K2r oven- en grillreiniger vuil en vetresten op de velgen en de fiets gemakkelijk verwijderd worden.

 

Handleiding voor gebruik K2r oven- en grillreiniger


De K2r oven- en grillreiniger is zeer eenvoudig te gebruiken. Voor het gebruik moet u de bus goed schudden en met ongeveer 20 cm afstand op de koude te reinigen oppervlakken spuiten. Daarbij moet u erop letten dat het niet op gelakte oppervlakken gebruikt wordt en niet met kunststof en aluminium in aanraking komt, omdat deze dit niet kunnen verdragen. Hoewel de reiniger veilig, reukloos, vrij van caustische soda en dermatologisch getest is, is het raadzaam om vooral bij gevoelige handen handschoenen te dragen tijdens het schoonmaken. Aangezien kleine hoeveelheden chemicaliën de ogen en de luchtwegen kunnen irriteren, moet men ook een veiligheidsbril dragen en zorgen voor frisse lucht in de kamer. De K2r oven- en grillreiniger moet minstens een uur of zelfs een hele nacht inwerken en kan daarna met een vochtige doek of spons afgenomen worden. Wie het zekere voor het onzekere wil nemen, veegt het beste het oppervlak met schoon water grondig na.

 

Omdat de K2r oven- en grillreiniger veelzijdig inzetbaar is, bespaart u ruimte in de schoonmaakmiddelkasten, omdat u niet meer zo veel verschillende schoonmaakmiddelen nodig heeft. Het product bevalt zeer goed onder onze klanten, omdat het goedkoop, gemakkelijk te gebruiken en effectief is.

 

De K2r oven- en grill reiniger is een product van K2r, de originele naam is k2r Backofen-Grillreiniger Spray.

 


 

Dit product is niet meer leverbaar. Bestel de Siemens Bosch Oven Reinigingsgel als alternatief!