SEVERIN

3 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Is je koffie kouder dan normaal? Of is het tweede kopje koffie dat je zet warmer dan de eerste? Dan duidt dit erop dat je espressomachine direct gereinigd moet worden! Hetgeen waardoor hij minder warm is dat de vetten en oliën zich ophopen in de leidingen waar het water door gaat. Als de koffiesmaak anders is dan gewend kan het ook zijn dat je je Severin koffiemachine moet reinigen.

 

Ons assortiment Severin producten

Wil je ook zo lang mogelijk gebruik maken van je Severin espresso- of koffiemachine? Dan is het van groot belang om je koffiemachine om de 2 à 4 weken te reinigen en ontkalken, dat doe je natuurlijk het beste met de Severin reinigingstabletten en Severin vloeibare ontkalker. Dit bestel je ontzettend gemakkelijk en snel bij Onderhoudsartikelen.nl! Koop de Severin melksysteemreiniger om geen broedplaats voor bacteriën in de melkleidingen te creëren. 

 

Waarom moet ik de Severin onderhoudsproducten bij Onderhoudsrtikelen bestellen?

Eccellente is marktleider in Nederland en België voor onderhoudsproducten voor onder andere Severin. Omdat Onderhoudsartikelen erg veel Severin onderhoudsproducten verkoopt kunnen wij ook groot inkopen, hierdoor rekenen wij natuurlijk de klant ook een minder hoog bedrag. De Severin reinigingstabletten bij Eccellente heeft ook een vaste lage prijs sticker, dit houdt in dat het product bij Eccellente het goedkoopst is. Bekijk onze spelregels voor de laagsteprijsgarantie.

Als je voor 23:59 alle producten die je nodig hebt in je winkelwagen hebt en bestelt, heb je het de volgende werkdag of zaterdag al in huis! Wil je graag op de hoogte blijven hoe laat je Severin onderhoudsproducten aankomen? Op al onze pakketten zit een track and trace code, hiermee kun je de zending van jouw pakket op de website van DHL Parcel en Bpost volgend. Je vindt de track and trace code in de verzendbevestiging. Bij kleinere producten die als briefpost verstuurd worden, vind je geen pakketcode in de verzendbevestiging. Deze zendingen kan je namelijk niet volgen via de website van PostNL. In dit geval staat er "brievenbuspost" als track & trace code.

 

Onderhoud je koffiemmachine goed

Onderhoud je espressomachine regelmatig om de machine in een TOP conditie te houden. Door het ontkalken en reinigen zorg je dat je espresso, cappuccino, latte of gewone koffie altijd heerlijk smaken. Daarnaast kan je een waterfilter gebruiken als het water in je woonplaats veel kalk bevat. In deze categorie vind je alle onderhoudsartikelen voor de Severin espressomachine. Klik op de link voor meer informatie over ontkalken of waterhardheid.

Type nummers van Severin: KV 8081, 8080, 8055, 8061, 8062, 8021, 8023, 8025

Lees meer Lees minder