Betaalmethoden

Je kan bij ons op verschillende manieren betalen. Als je betaalt via een van deze methodes, geniet je van de volgende voordelen:

✓ Als je voor 20.00 uur bestelt, dan heb je het morgen in huis (alleen op bestellingen van zondag tot en met vrijdag. Als je op zaterdag bestelt, dan heb je het maandag in huis).

✓ Zodra je begint met afrekenen, kom je terecht in een beveiligde internetomgeving. Zo krijgen anderen niet de kans om stiekem mee te kijken. Je transactiegegevens worden versleuteld verstuurd via een SSL-verbinding. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het groene slotje in je browser.

✓ We werken met vrijwel alle betaalmethodes.

 

 

Achteraf betalen via Klarna

Betaal je liever achteraf? Dat kan. Je betaalt het factuurbedrag pas na de ontvangst van je bestelling. We rekenen hier geen toeslag voor aan.

 

Betaling mislukt of geweigerd?

Is je betaling mislukt of geweigerd? Controleer dan eerst of het geld is overgeschreven. Als dat niet gebeurd is, kan je opnieuw een bestelling plaatsen. Is het geld wel van je rekening gegaan? Contacteer dan de klantendienst, zij helpen je graag verder.

 

Vragen over je betalingen 

Heb je een vraag over het betalen van jouw bestelling? Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt. Staat jouw vraag er toch niet tussen? Neem dan contact op met onze klantendienst.