Vaat- / Wasmachine - Ontkalk en reinig regelmatig voor optimaal resultaat

Filters
Filter op merk
Filter op type
Filter op soort
Wat onze klanten zeggen
Veilig Betalen
Bank transfer
Ideal
Paypal
Klarna
Bancontact
Belfius
Kbc
Creditcard
7 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Je moet je vaatwasser en/of wasmachine regelmatig onderhouden om storingen te voorkomen. Dit bespaart je uiteindelijk tijd, geld en moeite. Het onderhouden van je vaatwasser en/of wasmachine is niet ingewikkeld, je moet met regelmaat een ontkalkingsbeurt doen en met regelmaat een reinigingsbeurt. Maak kennis met het assortiment van Onderhoudsartikelen om je vaatwasser en/of wasmachine in de perfecte nieuwstaat te houden!

Wat gebeurt er als ik mijn apparaat niet onderhoud?

Als je je vaatwasser of wasmachine niet met regelmaat onderhoud kan dit voor allemaal nare verhinderingen zorgen. Zo kan je machine stuk gaan van kalk of kan je vaat of was niet schoon worden. Dit zijn natuurlijk dingen die erg vervelend zijn als het je overkomt. Wanneer je je apparaat gebruikt loopt hier leidingwater doorheen, in dit leidingwater zit kalk. Zodra het water in je apparaat verhit wordt komen er kalkvlokjes vrij en gaan in de leidingen zitten van je machine. Dit is op de lange termijn erg schadelijk. Daarnaast worden je wasmachine en vaatwasser ook vies na het vele gebruiken. Afwasresten en vlekken uit kleding zorgen ervoor dat je machine van binnen er schoner op wordt.

Je kunt je machine gemakkelijk ontkalken met één van onze ontkalkers voor je wasmachine en vaatwasser:

Je kunt je machine reinigen met één van onze reinigers voor je wasmachine en vaatwasser:

Shop veilig en vertrouwd bij Onderhoudsartikelen

Wist je dat Onderhoudsartikelen gemiddeld met een 4,8 (uit de 5) wordt beoordeeld? Bestel bij ons en wij doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen! Heeft je een vraag? Dat is geen probleem. Onze experts helpen je graag en komen altijd met een passend antwoord.

Lees meer Lees minder