ECCELLENTE Glasschraper Reservemesjes - 10 stuks

ECCELLENTE Glasschraper Reservemesjes - 10 stuks

Verwijder hardnekkig vuil vanaf je keramische en inductie kookplaat. Dit product bevat alleen de glasschrapermesjes. In 1 verpakking zitten 10 glasschrapermesjes.
Lees meer
7,50 4,95
Per stuk excl. €4,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €50)
Voor 21:00 besteld = direct verzonden!

Daarom zijn koffieliefhebbers blij met producten van Eccellente:

  • 1 jaar bedenktijd!
  • Ontwikkeld en geproduceerd in Nederland
  • Uitgebreid getest in ons lab
  • Beter voor het milieu & minder verzendkosten
Eccellente

Eccellente is door ons ontwikkeld en geproduceerd in Nederland en uitgebreid getest in ons lab. Onze Eccellente producten werken minimaal net zo goed en vaak beter dan het originele product!

Product Informatie

Inhoud 
1 doosje met 10 reservemesjes voor in de glasschraper

Omschrijving
Is het mesje in je glasschraper bot, beschadigd of op? Dan kan je deze heel makkelijke vervangen door deze reservemesjes aan te schaffen. Er zitten 10 in een doosje. De glasschraper is geschikt om hardnekkig vuil van je glas keramische kookplaat te verwijderen.

Door veelvuldig gebruik van de kookplaat kan het voorkomen dat etensresten aankoeken, en moeilijk te verwijderen zijn. Met deze glasschraper kan je op een veilige en verantwoorde manier je keramische kookplaat schoonschrapen. Door met het mes over de glasplaat te schrapen haal je het vuil hiervan af zonder de glazenplaat te beschadigen.

Tip: Het mes niet te hard aandrukken tijdens gebruik. Wist je dat je de glasschraper ook kunt gebruiken om verfresten van het raam te verwijderen? Hierdoor is het extra handig dat je een setje reservemesjes op voorraad hebt liggen!

Instructie 
1. Schroef met een schroevendraaier de schroeven op je glasschraper een klein beetje los.
2. Pak het oude mesje eruit en leg er een nieuw mesje in.
3. Draai de schroeven weer vast.

Opmerking
Om de keramische kookplaat weer als nieuw te laten blinken adviseren wij je tevens de Glaskeramische-reiniger te gebruiken.
De glasschraper is tevens verkrijgbaar is een voordelig onderhoudspakket samen met 1 flacon reinigingsmiddel van 250 ml en een microvezeldoek.

Naam Glasschraper Reservemesjes - 10 stuks
Merk ECCELLENTE
Artikelcode E-0514
SKU E-0514
EAN 7444754035087