ILLY Brasile koffiebonen Arabica Selection - 250 gram

ILLY Brasile koffiebonen Arabica Selection - 250 gram

De Illy Arabica Selection Brasile koffiebonen kenmerken zich door een rijke en evenwichtige smaak van karamel en noten met een heerlijke zachte textuur.
Lees meer
9,99 8,95
Per stuk excl. €5,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €50)
Voor 21:00 besteld = direct verzonden!
Volume voordeel
ECCELLENTE
Bekijken
Product Informatie

Inhoud

Blik 250 gram ILLY Koffiebonen Arabica Selection Brasile - 100% Arabica.
Voldoende voor circa 40 kopjes - € 0,22 per kopje koffie.

 

Kenmerken

Intensiteit: 5/9
De boon: Single Origine koffiebonen uit Brazilië.
Geschikt voor: Perfect voor gebruik volautomatische koffiemachines en pistonmachines met koffiebonenmaler.
Koffiebereidingen: Ideaal voor al je favoriete koffiebereidingen zoals kop koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato.

 

Omschrijving

Hoe zou je de smaak van Arabica Selection Brazil beschrijven? De zorgvuldig geselecteerde verfijnde Arabica koffie kenmerkt zich door zijn opvallende zoetheid en duidelijke karameltoon, aangevuld met nuances van chocolade en een licht nootachtige nasmaak ontstaat. Deze koffie is fluweelzacht doch krachtig, en levert een uitzonderlijke smaaksensatie, kortom: een zachte, uitgebalanceerde smaak.

Brazilië is de grootste producent van Arabica-koffie ter wereld. Deze bonen worden voornamelijk verbouwd in de hoger gelegen gebieden van Zuidoost-Brazilië, waar een uniek klimaat van afwisselende droge en regenrijke periodes ideale omstandigheden creëert voor de koffieplantages. De bijzondere Braziliaanse koffiebonen maken deze bonen tot een favoriet onder zowel consumenten als koffiekenners, en ze spelen een belangrijke rol in zowel single-origin aanbod als in blends wereldwijd.

 

Voordelen van koffiebonen in blik

Illy Brasile koffiebonen zijn verpakt in een mooi vormgegeven koffieblik. Dit biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere verpakkingen van koffiebonen:

1. Behoud van Versheid: Het luchtdichte blik beschermt de koffiebonen tegen licht, lucht en vocht, waardoor de versheid en smaak langer behouden blijven.
2. Duurzaamheid: Blik is een recyclebaar materiaal, wat bijdraagt aan een duurzamere verpakkingsoplossing in vergelijking met andere verpakkingsmaterialen zoals zakken met plastic er in verwerkt.
3. Langere Houdbaarheid: Door de goede afsluiting van het blik blijven de koffiebonen langer vers dan bij andere verpakkingsvormen zoals zakken, waarin lucht gemakkelijker kan doordringen.
4. Handigheid: Het blik is gemakkelijk te openen en te sluiten, waardoor je de koffiebonen eenvoudig kunt bewaren zonder dat je extra verpakkingsmaterialen nodig hebt of het over hoeft te gieten in een aparte bewaardoos.

Naam Brasile koffiebonen Arabica Selection - 250 gram
Merk ILLY
Artikelcode 7555
SKU E-0434
EAN 8003753918198
Conditie Nieuw

Bundle producten

Biologische Ontkalker Combi
Brasile koffiebonen Arabica Selection - 250 gram
Brasile koffiebonen Arabica Selection - 250 gram
22,41 23,90 Toevoegen