ILLY Classico Koffiebonen - 250 gram

ILLY Classico Koffiebonen - 250 gram

Illy Classico koffiebonen, 100% Arabica-blend met een medium roast. Proef de tonen van karamel, oranjebloesem en jasmijn, met een zoete nasmaak. De kracht van subtiliteit! Voor de liefhebber van een kop koffie met een fluweelzachte smaak.
Lees meer
9,99 8,95
Per stuk excl. €5,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €50)
Voor 21:00 besteld = direct verzonden!
Volume voordeel
Product Informatie

Inhoud

Blik 250 gram ILLY Koffiebonen Medium Roast - 100% Arabica.
Voldoende voor circa 40 kopjes - € 0,22 per kopje koffie.

 

Kenmerken

Intensiteit: 5/9
De boon: Enkel de top 1% Arabica-bonen van de hoogste kwaliteit.
Geschikt voor: Perfect voor gebruik volautomatische koffiemachines en pistonmachines met koffiebonenmaler.
Koffiebereidingen: Ideaal voor al je favoriete koffiebereidingen zoals kop koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato.

 

Omschrijving

Illy Classico koffiebonen staan bekend om hun gebalanceerde smaak en een fluweelzachte textuur. Deze bonen bieden een perfecte harmonie van zuurheid en bitterheid, wat kenmerkend is voor een medium roast. Het smaakprofiel van Illy Classico is rijk en vol, met duidelijke noten van chocolade, geroosterd brood en een subtiele hint van karamel. Deze tonen komen samen in een delicate en toch complexe smaakervaring, die afgerond wordt met een licht bloemige nasmaak. Het is een uitstekende keuze voor liefhebbers van traditionele Italiaanse espresso, waarbij elk kopje een zachte, maar uitgesproken aroma onthult.

 

Voordelen van koffiebonen in blik

Illy Classico koffiebonen zijn verpakt in een mooi vormgegeven koffieblik. Dit biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere verpakkingen van koffiebonen:

1. Behoud van Versheid: Het luchtdichte blik beschermt de koffiebonen tegen licht, lucht en vocht, waardoor de versheid en smaak langer behouden blijven.
2. Duurzaamheid: Blik is een recyclebaar materiaal, wat bijdraagt aan een duurzamere verpakkingsoplossing in vergelijking met andere verpakkingsmaterialen zoals zakken met plastic er in verwerkt.
3. Langere Houdbaarheid: Door de goede afsluiting van het blik blijven de koffiebonen langer vers dan bij andere verpakkingsvormen zoals zakken, waarin lucht gemakkelijker kan doordringen.
4. Handigheid: Het blik is gemakkelijk te openen en te sluiten, waardoor je de koffiebonen eenvoudig kunt bewaren zonder dat je extra verpakkingsmaterialen nodig hebt of het over hoeft te gieten in een aparte bewaardoos.

Naam Classico Koffiebonen - 250 gram
Merk ILLY
Artikelcode 3365
SKU E-0432
EAN 8003753900520
Conditie Nieuw

Bundle producten

Biologische Ontkalker Combi
22,41 23,90 Toevoegen