Miele wasmachine - Ontkalking en reiniging

0 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters
Geen producten gevonden...

Natuurlijk heeft je het liefst dat je wasgoed uit je wasmachine altijd perfect schoon wordt. Helaas kan het voorkomen dat er op een gegeven moment nare luchtjes ontstaan na een wasbeurt of dat je wasgoed minder schoon wordt. Om je wasmachine zo goed mogelijk te laten functioneren, raden wij je aan om je apparaat regelmatig een onderhoudsbeurt te geven. Dit zal je wasmachine gedurende de volledige levensduur een beter resultaat geven.

Hoe ontstaat er kalk in je wasmachine?

Kalk ontstaat wanneer er leidingwater door je apparaten loopt. In het water uit je leidingen zit kalk. Dit water wordt ook wel “hard water” genoemd. Hoe harder het water hoe meer kalk er ontstaat in je wasmachine. Verkalking kan het functioneren van het verwarmingselement belemmeren. Kalkaanslag laat je machine ook meer energie verbruiken. Zo verbruikt je wasmachine al 10% meer energie bij een kalklaag van 1mm.

Gelukkig kunt je kalkaanslag verwijderen met het ontkalkingsmiddel van Miele. Deze ontkalker verwijdert schadelijke kalkaanslag op professionele wijze.

Onze experts raden aan om je wasmachine minimaal 1-3 keer per jaar te ontkalken. Dit is afhankelijk van hoe vaak je de wasmachine gebruikt.

Vandaag besteld - Morgen in huis!

Bij Onderhoudsartikelen.be houden wij ervan om zo snel mogelijk te handelen. Als je op een werkdag bij ons besteld, heeft je het de volgende dag nog in huis!

Lees meer Lees minder