Kookplaat - artikelen voor je Bosch kookplaat

Filters
Filter op merk
Filter op type
Filter op soort
Wat onze klanten zeggen
Veilig Betalen
Bank transfer
Ideal
Paypal
Klarna
Bancontact
Belfius
Kbc
Creditcard
5 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Je vitro keramisch, keramische of inductie kookplaat moet op tijd gereinigd worden in verband met hygiëne en het behoud van je keramische kookplaat. Je kunt gemakkelijk vuil af nemen door middel van een microvezeldoek in combinatie met de Keramische en Inductie Kookplaat reiniger. Wanneer je last heeft van aangekoekte etensresten kun je gemakkelijk een Glasschraper gebruiken om deze te verwijderen. Deze middelen zijn generiek voor alle merken te gebruiken, waaronder Bosch.

Onderhoudsartikelen.nl zorgt ervoor dat je je kookplaat kan reinigen van alle vlekken en etensresten. Het assortiment van Bosch is hier zeer geschikt voor. Onze keramische onderhoudsset voor de kookplaat van Bosch is het complete pakket om dit proces te voltooien. Ook kunt je de producten die los in deze set zitten los bestellen bij ons! De reinigingsdoekjes, glasschraper en vloeibare reiniger zijn los te bestellen. Onze kookplaatreinigingsartikelen zijn geschikt voor alle merken keramische en inductie kookplaten.

Het reinigen van je Bosch kookplaat

Het reinigen van je kookplaat is een zeer essentieel onderdeel om je kookplaat zo goed mogelijk te onderhouden. Niets is zo vervelend als hardnekkige kringen en vlekken die lastig zijn te verwijderen! Je kunt de Bosch kookplaat reinigingsproducten gebruiken om je kookplaat op een zo hygiënisch mogelijke manier schoon te houden. Wanneer er aangekoekte etensresten plaatsvinden op je kookplaat kunt je gemakkelijk een glasschraper gebruiken om deze te verwijderen. Je kookplaat zal weer als nieuw glanzen na het gebruik van onze reinigingsartikelen!

Reiniging voor de kookplaat bestellen bij Onderhoudsartkelen.be

Onderhoudsartikelen.be zorgt voor de optimale service als het aankomt bij bestellen! Als je op werkdagen besteld ontvangt je je kookplaat reiniging de volgende dag al in huis. Daarnaast kunt je altijd terecht bij één van onze experts die altijd bereidt zijn je te helpen! Heeft je een vraag of opmerking? Dan kunt je die altijd stellen!

Lees meer Lees minder