Zo-vr vóór 23:59 besteld = morgen in huis Gratis verzending > €50!

+32(0) 33 699693 | |

Bosch wasmachine ontkalken en reinigen

Uw wasmachine vindt het erg belangrijk dat de was altijd zo goed mogelijk gedraaid kan worden. Daarom is het belangrijk dat u uw wasmachine goed onderhoudt. Op deze manier voorkomt u problemen en verslechterde was. De Bosch producten voor de wasmachine zijn de uitstekende keuze om uw wasmachine weer in top conditie te brengen. Met de producten van Siemens Bosch ontkalkt en reinigt u uw producten op de juiste wijze en op een vertrouwde manier.

Reinigen

De wasmachine reiniger van Bosch zorgt ervoor dat alle organische aanslag, zoals wasmiddelresten verwijderd worden. Reinigen van de wasmachine is van groot belang om de prestaties te verbeteren van uw machine. Ook zorgt het reinigen ervoor dat het energieverbruik verminderd wordt van uw wasmachine.

Ontkalken

Ook uw wasmachine dient ontkalkt te worden. Bij het wassen van uw kleren ontstaat er over het algemeen veel kalk in uw wasmachine. Kalk ontstaat tijdens het verwarmen of koken van water. Vooral in ‘hard water’, waarin zich veel calcium- en magnesiumionen bevinden, wordt veel kalk gevormd bij het opwarmen. Er komen hierbij kleine ‘kalkvlokjes’ vrij die bijvoorbeeld weer op uw was terecht komen. Uw wasmachine zal het zonder ontkalking minder lang volhouden! Daarom raden wij bij Onderhoudsartikelen uw wasmachine om de twee maanden te ontkalken.

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Wasmachine
Minimal Price: 8.10