DURGOL Swiss Espresso - 500ml voordeelfles

DURGOL Swiss Espresso - 500ml voordeelfles

Zeer krachtige espressomachine ontkalker. Ontkalk regelmatig en voorkom kalkschade. Geschikt voor alle merken espressomachines. Vloeibare ontkalker op basis van amidosulfonzuur. Inhoud: 1 flacon à 500 ml. Goed voor 4 keer ontkalken.
Lees meer
14,95 12,50
Per stuk excl. €5,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €50)
Voor 21:00 besteld = direct verzonden!
Volume voordeel
ECCELLENTE
Je bespaart 12% Snelontkalker Voordeelfles - Melkzuur
Bekijken
Product Informatie

Inhoud

1 flacon Durgol Swiss Espresso á 500ml.
Goed voor 4 keer ontkalken

 

Omschrijving

Durgol Swiss Espresso is een speciale ontkalker voor hoogwaardige espressomachines van alle merken. Geschikt voor zowel een volautomaat, een halfautomaat, een manuaal apparaat of een automaat voor koffiepads. Ook de gebruikelijke koffiezetapparaten en waterkokers kunnen probleemloos met Durgol Swiss Espresso worden ontkalkt. 

Durgol Swiss Espresso is zeer effectief, eenvoudig en veilig in gebruik en garandeert een makkelijke en snelle ontkalking zonder extra inwerkingsduur. Bij een regelmatige toepassing is een optimale kwaliteit van de espresso gewaarborgd. De speciale beschermingsformule verhoogt bovendien de levensduur van je machine. Durgol Swiss espresso laat geen restanten achter. Je machine is na het ontkalken en naspoelen absoluut veilig voor levensmiddelen.

 

Instructie

1) 125ml Durgol Swiss Espresso in het waterreservoir doen.
2) Met dezelfde hoeveelheid leidingwater verdunnen (het lege flesje als maatbeker gebruiken).
3) Indien de procedure met deze oplossing niet kan worden gestart (te geringe hoeveelheid in het waterreservoir), moet je het reservoir verder met leidingwater vullen totdat het ontkalken kan worden gestart. Dit is normaal het geval bij een totale hoeveelheid van ca. 0,5 liter.
4) De naar buiten tredende vloeistof in een geschikte beker van glas of plastic opvangen. Zet hem zo neer dat er geen druppels naast kunnen vallen. Voorzichtig, de vloeistof is heet!
5) Na het ontkalken het reservoir met leidingwater uitspoelen. Vervolgens de machine met 1 à 2 keer met leidingwater doorspoelen.
6) Nu kun je weer van een perfect kopje espresso genieten.

 

Opmerking

Wanneer de machine ongemalen koffiebonen verwerkt (hij heeft dus een eigen maalwerk), ontkalk dan uitsluitend via de heetwateruitloop, omdat de zogenaamde “waterverhittings-unit” in de koffiecirculatie niet mag worden ontkalkt.

Princess raadt je aan om Durgol Swiss Espresso te gebruiken voor ontkalking van Princess espressomachines en koffiemachines.

___
Productnummers: E-0461 - E0461 - 153

Naam Swiss Espresso - 500ml voordeelfles
Merk DURGOL
Artikelcode 153
SKU E-0461
EAN 7610243009468
Veiligheidsblad Download MSDS
Voorgaande productnummers E-0461 - E0461 - 153
Conditie Nieuw

Bundle producten

Koffiebonen Deal
19,66 20,45 Toevoegen