ECCELLENTE Reinigingsborstel voor Melkslang en Buisjes - 1+1 gratis

ECCELLENTE Reinigingsborstel voor Melkslang en Buisjes - 1+1 gratis

Een handig accessoire voor alle volautomatische espressomachines waarmee je snel en eenvoudig resten verwijdert uit de buis en melkslang van jouw machine. Je ontvangt 2 Eccellente Reinigingsborstels voor de prijs van 1! Voorkom bacterievorming.
Lees meer
17,60 8,50
Per stuk excl. €5,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €50)
Voor 21:00 besteld = direct verzonden!
Volume voordeel

Daarom zijn koffieliefhebbers blij met producten van Eccellente:

  • 1 jaar bedenktijd!
  • Ontwikkeld en geproduceerd in Nederland
  • Uitgebreid getest in ons lab
  • Beter voor het milieu & minder verzendkosten
Eccellente

Eccellente is door ons ontwikkeld en geproduceerd in Nederland en uitgebreid getest in ons lab. Onze Eccellente producten werken minimaal net zo goed en vaak beter dan het originele product!

Product Informatie

Inhoud

- 2 reinigingsborstels voor alle merken koffiemachines
- inclusief handleiding

Onder andere geschik voor: Philips, Saeco, DeLonghi, Siemens, Bosch, Jura, Krups, Gaggia, Melitta, Neff, Gaggenau, Severin en WMF.

 

Omschrijving

Achtergebleven melkresten in de melkslang en melkbuis zijn een bron van bacteriën. Naast dat het niet hygiënisch is kan het ook schadelijk zijn voor je gezondheid. Een wekelijkse reinigingsbeurt is daarom essentieel. Tevens kan het voorkomen dat door de achtergebleven melkresten het opschuimen van melk niet meer goed werkt. Met een Eccellente Reinigingsborstel maak je de slang en buis weer helemaal schoon! 

Veel reinigingsborstels bevatten scherpe uiteinden waarmee je de espressomachine kunt beschadigen. Dat is natuurlijk het laatste wat je wilt! Daarom heeft de Eccellente reinigingsborstel een bescherming op het uiteinde. Zo kun je zorgeloos en veilig de onderdelen schoonmaken van je volautomatische espressomachine.

Met deze kwalitatief, zeer goede borstel reinig je gemakkelijk vervuilende resten uit de onderdelen van je volautomatische espressomachine. Door de flexibiliteit van de reinigingsborstel kun je op de meest onbereikbare plaatsen schoonmaken. De Eccellente reinigingsborstel is geschikt voor het schoonmaken van de melkslang, melkbuisjes en koffie uitloop. Tevens ook geschikt voor het schoonmaken van de zetgroep van je espressomachine. Zo kun je blijven genieten van de heerlijke koffie uit je koffieaparaat!

Let op: alsnog is het noodzakelijk om eens per halfjaar de melkslang te vervangen. Gebruik hiervoor een Eccellente koffiemachine melkslang.

 

Instructie 

Melkresten in melkslang of melkbuis
Om achtergebleven melkresten uit de melkslang en melkbuis te halen laat je deze kort in warm water weken en haal je vervolgens de Eccellente borstel er doorheen met de brede kant eerst. Je zult zien dat de melkresten direct verdwijnen.

Koffie-aanslag in de koffie-uitloop
Om achtergebleven koffie-aanslag in de koffie-uitloop te verwijderen duw je de brede kant van de borstel maximaal twee centimeter in de uitloop en rag je deze een paar keer heen en weer. Vervolgens de machine laten spoelen.

Zetgroep schoonmaken
Je kan met de Eccellente reinigingsborstel ook de zetgroep goed schoonmaken door de dunne borstel langs de onderdelen te halen. De borstel is flexibel en kan zo op de meest moeilijk toegankelijke plaatsen komen.

 

Tip

Tevens beschikbaar in de Clean & Care sets van Eccellente voor Siemens Bosch en voor Philips Saeco

Naam Reinigingsborstel voor Melkslang en Buisjes - 1+1 gratis
Merk ECCELLENTE
Artikelcode E-0525
SKU E-0525
EAN 7444754034066

Bundle producten

Biologische Ontkalker Combi
Reinigingsborstel voor Melkslang en Buisjes - 1+1 gratis
Reinigingsborstel voor Melkslang en Buisjes - 1+1 gratis
21,96 23,45 Toevoegen