ECCELLENTE Reinigingstabletten voor DeLonghi - 10 stuks

ECCELLENTE Reinigingstabletten voor DeLonghi - 10 stuks

Eccellente Reinigingstabletten zijn speciaal ontwikkeld voor de DeLonghi Magnifica en Dinamica. Verwijder achtergebleven koffie resten eenvoudig en effectief!
Lees meer
7,95 6,95
Per stuk excl. €5,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €50)
Voor 21:00 besteld = direct verzonden!
Volume voordeel

Daarom zijn koffieliefhebbers blij met producten van Eccellente:

  • 1 jaar bedenktijd!
  • Ontwikkeld en geproduceerd in Nederland
  • Uitgebreid getest in ons lab
  • Beter voor het milieu & minder verzendkosten
Eccellente

Eccellente is door ons ontwikkeld en geproduceerd in Nederland en uitgebreid getest in ons lab. Onze Eccellente producten werken minimaal net zo goed en vaak beter dan het originele product!

Product Informatie

Inhoud

10 Eccellente reinigingstabletten voor DeLonghi Magnifica & Dinamica
Wij adviseren 2 a 3 reinigingstabletten van 1,6 gram per schoonmaak sessie

 

Omschrijving

Natuurlijk geniet je keer op keer van een heerlijke kop koffie gezet door je DeLonghi Magnifica of DeLonghi Dinamica. Maar wist je wat er van binnen gebeurt als je koffie zet? De koffiebonen worden gemalen, heet water wordt toegevoegd en zo ontstaat een heerlijk kopje koffie. Helaas hopen koffieresten, koffievetten en koffieoliën zich na verloop van tijd op in je koffiezetapparaat. Hierdoor gaat je koffie minder lekker smaken.

DeLonghi ontkent de negatieve effecten van koffieresten. Wij weten wel beter! Een goed onderhouden koffiemachine gaat langer mee en zorgt voor de beste koffie. Daarom hebben we een speciale reinigingsmethode ontwikkeld zodat je jouw Magnifica of Dinamica koffiemachine optimaal kunt reinigen. De DeLonghi Magnifica en Dinamica modellen hebben geen automatisch reinigingsprogramma. Daarom raden we aan om de instructies op de pagina met instructies te gebruiken.

Bekijk ons Youtube filmpje voor het reinigen van de Delonghi Magnifica / Dinamica in drie simpele stappen.

 

Instructie

Stap 1:
Neem twee Eccellente reinigingstabletten uit de verpakking, halveer ze en maak ze een beetje vochtig.

Stap 2:
Deponeer de tabletten in de opening voor gemalen koffie. Pas het maken van de koffie aan naar koffie zetten met voorgemalen koffie. Zet vervolgens één grote kop koffie.
Zodra er een half kopje is gezet haal je direct de stekker uit het stopcontact. Hiermee zet je de machine helemaal uit. De reinigingstabletten lossen nu gedeeltelijk op en zorgen voor een reinigende werking in de zetgroep doordat het inweekt. Zet na 10 minuten de machine weer aan.

Stap 3:
Maak een grote kop koffie, let op: deze keer met koffiebonen. Deze koffie kun je niet opdrinken. Door het zetten van de koffie wordt het reinigingsmiddel en achtergebleven koffieresten weggespoeld. Mogelijk komt een deel van de reinigingstabletten in het koffiedik bakje, dit is geen probleem. Je DeLonghi koffiemachine is nu van binnen grondig gereinigt en weer helemaal klaar voor gebruik om de lekkerste espresso, koffie en cappuccino te maken!


Ondervind je problemen tijdens het reinigen? Lees dan ons blog 'Mijn DeLonghi geeft een foutmelding bij het reinigen met Eccellente Reinigingstabletten' en je hebt direct een oplossing voor het probleem!

 

Opmerking

Het is alleen mogelijk om jou DeLonghi te reinigen met Eccellente Reinigingstabletten wanneer deze de mogelijkheid heeft tot het maken van koffie met voorgemalen koffie. Bij de Magnifica draai je de knop voor de koffiesterkte helemaal naar links om deze optie te selecteren. Bij de Dinamica selecteer je deze optie in het menu.

Wist je dat het belangrijk is om je koffiemachine regelmatig te ontkalken? Gebruik hiervoor de Eccellente Snelontkalker voor Delonghi.

Naam Reinigingstabletten voor DeLonghi - 10 stuks
Merk ECCELLENTE
Artikelcode E0262
SKU E-0262
EAN 9509311413482
Veiligheidsblad Download MSDS
Conditie Nieuw

Bundle producten

Biologische Ontkalker Combi
Reinigingstabletten voor DeLonghi - 10 stuks
Reinigingstabletten voor DeLonghi - 10 stuks
20,41 21,90 Toevoegen