JURA Claris PRO Smart+ Waterfilterpatroon

JURA Claris PRO Smart+ Waterfilterpatroon

JURA Claris Pro Smart waterfilterpatroon voor zuiverder water. IWS technology. Geschikt voor JURA X8, X6, WE8 en WE6 Zuivert kalk, zware metalen, geur- en smaakbedervende stoffen uit het water.

Lees meer

Levertijd circa 3-4 dagen

0 stuks op voorraad

39,95 34,95
Per stuk excl. €4,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €50)
Volume voordeel

Eccellente

Op zoek naar een goedkoper alternatief met dezelfde of betere kwaliteit?

Maak kennis met Eccellente

Product Informatie

Inhoud 
1 JURA Claris Pro Smart Waterfilter.
Goed voor de zuivering van 300 liter water.

Omschrijving
Met het IWS-systeem herkent automatisch of een JURA Professional espressomachine of een JURA waterfilterpatroon wel of niet wordt gebruikt. De machine zet zichzelf dan automatisch op de juiste instelling (wel-of-geen filter; wel-of-niet ontkalken).

Op basis van de ingestelde waterhardheid geeft ze aan of een waterfilterpatroon verwisseld moet worden. Bij het niet op tijd wisselen van het filterpatroon schakelt de machine automatisch uit of gaat in de niet-filter-stand.

Het JURA Claris Pro Smart Waterfilter is ontwikkeld voor JURA Professional-volautomaten met I.W.S.-functie.

Dit waterfilterpatroon is speciaal ontwikkeld voor JURA Professional espressomachines. Het is koffie-neutraal en wordt direct in het waterreservoir geplaatst. Daarmee bereik je drie belangrijke voordelen:
1. De garantie dat het koffiewater vers gefilterd wordt direct vóór gebruik. Vers gefilterd water en onvervalste aroma’s zorgen voor de ultieme smaakbeleving en bescherming van je espressomachine.
2. De JURA Claris Pro Smart is hard tegen kalk maar zacht voor je espressomachine.
3. Je hoeft bijna niet meer te ontkalken als je dit filterpatroon gebruikt.

Het JURA Claris Pro Smart Waterfilterpatroon is uitermate geschikt voor de volgende JURA Professionele espressomachines: JURA X8, X6, WE8 en WE6.

De overige JURA Professionele espressomachines gebruiken het Jura Claris Pro Blue waterfilterpatroon.

Instructie 
Het gebruik van het JURA Claris Pro Smart filterpatroon is eenvoudig. Een beschrijving vind je in hoofdstuk 2 van de handleiding van je JURA Professional espressomachine »Voorbereiden en in gebruik nemen – Filter plaatsen en activeren«.

Opmerking 
Claris Pro Smart werkt volgens het professionele doorstroomprincipe en onderscheidt zich door een aanzienlijk hogere filtercapaciteit tot maximaal 300 liter. Hierdoor bespaar je tijd en geld, aangezien het filter minder vaak hoeft te worden vervangen. De filterkwaliteit blijft echter behouden.

Om te voorkomen dat de melding voor het vervangen van het filter niet, zoals gebruikelijk, al na 50 liter wordt weergegeven, moeten de programmeerbare instellingen bij het eerste gebruik van Claris Pro Smart worden aangepast. Deze aanpassing mag uitsluitend worden uitgevoerd door geautoriseerde servicepartners van JURA.

Naam Claris PRO Smart+ Waterfilterpatroon
Merk JURA
Artikelcode 72819
SKU E-0604
EAN 7610917728190
Dit product heeft nog geen reviews

Bundle producten

Biologische Ontkalker Combi

Claris PRO Smart+ Waterfilterpatroon
Claris PRO Smart+ Waterfilterpatroon
€34,95