Siemens stofzuigerzakken voor een voordelige prijs

Filters
Filter op merk
Filter op type
Wat onze klanten zeggen
Veilig Betalen
Bank transfer
Ideal
Paypal
Klarna
Bancontact
Belfius
Kbc
Creditcard
2 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Merk je dat je Siemens stofzuiger de laatste tijd minder zuigkracht heeft? Dan is het hoogstwaarschijnlijk tijd voor een nieuwe stofzuigerzak. Vervang de stofzak regelmatig afhankelijk van hoeveel je stofzuigt. De Siemens stofzak type G ALL is speciaal ontwikkeld voor de Siemens stofzuiger. Deze stofzuigerzakken zijn gemaakt van synthetisch vliesmateriaal dat voor verbeterde filterresultaten zorgt. Fijnstof wordt hierdoor ook optimaal gefilterd. Door 50% meer oppervlakte aan de binnenkant van de stofzuigerzak worden verbeterde filterresultaten gegarandeerd.

Je Siemens stofzuiger volledig onderhouden

Wanneer je stofzuigerfilter vies is verbruikt je stofzuiger ook meer energie en is de motor ook minder goed beschermd. Het is daarom belangrijk om regelmatig je filter schoon te maken. Daarnaast kunt je ook de slang en de hulpstukken reinigen. Het volledig onderhouden van je stofzuiger zorgt ervoor dat de stofzuiger langer mee gaat op de lange termijn.

Heeft je hulp nodig? Onze experts helpen je graag!

Wij zijn experts op het gebied van onderhoud voor je Siemens stofzuiger. We helpen je graag met het onderhouden van je stofzuiger zodat deze zo lang mogelijk meegaan en sterk blijven! Bij goed onderhoud is de kans op storingen veel kleiner. Neem gerust contact op met ons via de volgende methodes:

  • Email: [email protected]
  • Telefoon: +32 (0) 3369 9693
  • Of chat met ons door op het tekstballontje recht onderin te klikken!
Lees meer Lees minder