Espressomachine - onderhoudsartikelen voor je Bosch apparaat

Filters
Filter op merk
Filter op type
Filter op soort
Wat onze klanten zeggen
Veilig Betalen
Bank transfer
Ideal
Paypal
Klarna
Bancontact
Belfius
Kbc
Creditcard
28 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters
24 van 24 gezien
Volgende pagina

Een belangrijk onderdeel om je koffiemachine zo goed mogelijk te onderhouden is het reinigen en ontkalken van je machine. Het regelmatig ontkalken en reinigen met Bosch producten zorgt ervoor dat je kostbare koffiemachine een langere levensduur heeft. Ook zorgt dit proces ervoor dat je koffie, espresso of cappuccino een goede smaak behoudt. Wij raden aan een waterfilter te plaatsen als de waterhardheid in je regio hoger is dan 7dH.

Wij van Onderhoudsartikelen begrijpen heel goed dat je hoogstwaarschijnlijk erg zuinig bent op je machine. Bij het zuinig zijn hoort ook het onderhouden natuurlijk! Bij Onderhoudsartikelen.nl kunt je altijd terecht voor je Bosch producten!

Waarom moet ik mijn Bosch koffiemachine reinigen?

Het reinigen van je koffie- of espressomachine is van groot belang voor de levensduur van je apparaat. De reinigingstabletten van Bosch zorgen ervoor dat alle koffievetten en oliën verwijderd worden. Wij raden aan om je koffie- of espressomachine (afhankelijk van het vetgehalte) maandelijks te reinigen met de Bosch reinigingstabletten.

Waarom moet ik mijn Bosch machine ontkalken?

Ook is het ontkalken van je koffie- of espressomachine van belang voor je machine. Het ontkalken voorkomt dat er stukjes kalk in je machine gaan zitten. Deze stukjes kalk komen vervolgens in je koffie of thee. Kalk veranderd helaas de smaak. Daarom is het ontkalken zeker een must bij het onderhouden van je apparaat. De producten van Bosch zijn een uitstekende keus als je moet ontkalken.

Bestellen bij Onderhoudsartikelen.be

Bij Onderhoudsartikelen.be kunt je altijd terecht voor je onderhoudsproducten voor Bosch. Bekijk hieronder ons assortiment reinigingstabletten, ontkalkingsproducten, waterfilters en bijbehorende artikelen!

Lees meer Lees minder