Zo-vr vóór 23:59 besteld = morgen in huis Gratis verzending > €50!

+32(0) 33 699693 | |

Bosch Stoomoven ontkalken en reinigen

Met de reiniging- en ontkalkingsproducten van Siemens Bosch kunt u op een gemakkelijke wijze uw stoomoven voorzien van de perfecte staat. Het ontkalken kan gedaan worden met de vloeibare ontkalker van Siemens Bosch. Deze ontkalker is goed te gebruiken in combinatie met de reinigingsproducten van Siemens Bosch.

Het ontkalken en reinigen is van groot belang als u wilt dat uw stoomoven altijd in een topconditie is.

Reinigen van uw Stoomoven

Verwijder aangebrande resten en vuil gemakkelijk met de Oven reiniging (tube)of Oven reiniging (spray)! Deze reinigingsproducten voor uw stoomoven zijn dermatologisch getest en goedgekeurd. Ook zijn deze reinigingsproducten volledig geurloos en vrij van irriterende toevoegingen.

Bij het reinigen van uw stoomoven kunt u uitstekend de RVS reinigingsdoekjes gebruiken om de vlekken in combinatie met de reinigingsmiddelen weg te vegen.

Ontkalking van uw stoomoven

Helaas is het water in Nederland relatief ‘hard’, daarom ontstaat er kalkaanslag in uw apparaten die water gebruiken. Kalk ontstaat tijdens het verwarmen of koken van water. Hoe ‘harder’ uw water in de regio is, des te meer kalk er vrij komt bij het opwarmen of koken. Deze kalk komt bijvoorbeeld weer in uw koffie of thee terecht.

De oplossing hiervoor is de Bosch vloeibare ontkalker! Deze vloeibare ontkalker zal al het kalk in uw apparaten volledig verwijderen.

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina

Stoomoven
Minimal Price: 7.10
5.0 / 2 Review(s)