DELONGHI Coffee Care Kit

DELONGHI Coffee Care Kit

De'Longhi ontkalker 100 ml x 2. Milk Clean 250 ml; voor het reinigen van de onderdelen die in aanraking komen met melk. De'Longhi waterfilter microvezeldoekje om de buitenkant van het apparaat schoon te maken. Reactiestrookje om de waterhardheid te meten.
Lees meer
35,00 24,50
Per stuk excl. €5,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €50)
Voor 21:00 besteld = direct verzonden!
Volume voordeel
ECCELLENTE
Bekijken
Product Informatie

Inhoud

1 fles De'Longhi EcoDecalk (200ml)
1 fles EcoMultiClean (250ml)
1 De'Longhi ECAM waterfilter
1 microvezeldoek
1 waterhardheidtest

 

Omschrijving

Met de De'Longhi Coffee Care Kit kun je je De'Longhi koffiemachine in perfecte staat houden. Het is belangrijk om je koffiemachine te onderhouden om de levensduur en de algehele kwaliteit van je koffie te behouden.

De De'Longhi EcoDecalk ontkalkt je machine. Hierdoor wordt alle kalkaanslag in je koffiemachine verwijderd. Ontkalken is essentieel voor het verlengen van de levensduur van je machine. Als je niet tijdig ontkalkt, zal dit leiden tot verstoppingen in de leidingen van je machine. Dit resulteert uiteindelijk in schade aan je kostbare machine. Ontkalk op tijd wanneer je machine dit aangeeft.
Voorkomen van kalkaanslag is erg belangrijk. Kalkvorming kan je voorkomen met het DeLonghi ECAM waterfilter. Het waterfilter is goed voor ongeveer 2 maanden gefilterd water.

Het flesje EcoMultiClean reinigt het melksysteem van je kostbare machine. Wanneer je het melksysteem veel gebruikt, zullen er opgehoopte melkresten in je machine achterblijven. Dit is niet goed voor de algemene hygiëne van je machine. Regelmatig reinigen van je melksysteem met deze reiniger is daarom zeker aan te raden.

Het microvezeldoekje kun je gebruiken om de buitenkant van je machine eenvoudig schoon te maken en brandschoon te maken.

De waterhardheidstest kan gebruikt worden om de plaatselijke waterhardheid te testen.

 

Instructies

Volg de instructies van de handleiding van de koffiemachine voor de juiste instructies. Bruikbaar voor alle DeLonghi koffiemachines.

Naam Coffee Care Kit
Merk DELONGHI
Artikelcode DLSC306
SKU E-0557
EAN 8004399334281
Veiligheidsblad Download MSDS
Voorgaande productnummers DLSC306
Conditie Nieuw

Bundle producten