ECCELLENTE Snelontkalker voor Siemens en Bosch

ECCELLENTE Snelontkalker voor Siemens en Bosch

Krachtige huismerk ontkalker , voorkomt en verwijderd schadelijke kalkvorming. Geschikt voor alle espressomachines , koffie-machines en waterkokers van Bosch. Laat geen residu achter. Vloeibare ontkalker op basis van citroenzuur.
Lees meer
2,95 2,50
Per stuk excl. €5,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €50)
Voor 21:00 besteld = direct verzonden!
Volume voordeel

Daarom zijn koffieliefhebbers blij met producten van Eccellente:

  • 1 jaar bedenktijd!
  • Ontwikkeld en geproduceerd in Nederland
  • Uitgebreid getest in ons lab
  • Beter voor het milieu & minder verzendkosten
Eccellente

Eccellente is door ons ontwikkeld en geproduceerd in Nederland en uitgebreid getest in ons lab. Onze Eccellente producten werken minimaal net zo goed en vaak beter dan het originele product!

Product Informatie

Inhoud

1 flacon ontkalker, á 100ml
Goed voor 1 keer ontkalken van een Siemens / Bosch espressomachine

 

Omschrijving

Eccellente ontkalker voor Siemens en Bosch espressomachines zorgt ervoor dat jouw koffiemachine langer blijft presteren, en je optimaal kunt blijven genieten van je koffie. Dit product is tevens geschikt voor het ontkalken van waterkokers. Lees ons blog met gebruiksaanwijzingen over hoe je jouw waterkoker ontkalkt met Eccellente Ontkalker.

Snel en krachtig ontkalken.
Jouw Siemens / Bosch espressomachine moet regelmatig ontkalkt worden, zelfs als je kalkarm water gebruikt en/of gebruikt maakt van waterfilters. Kalk hecht zich aan alle waterrijke plaatsen in een apparaat. Het ergst getroffen worden het verwarmingselement in de koffiemachine / espressomachine. Hoe meer kalk op het element zit, hoe meer warmte er verloren gaat. Het opwarmen duurt dan steeds langer en er komt minder koffie in het kopje.

Eccellente Snelontkalker voor Siemens en Bosch is nu nog krachtiger in het ontkalken van jouw waardevolle espressomachine of koffiemachine. Daarnaast is ook de verpakking kleiner gemaakt. Hierdoor is een efficiëntere distributie mogelijk, en ontstaat er minder afval. Goed nieuws voor ons milieu dus!

 

Ontkalk je espressomachine regelmatig

Eccellente adviseert om maandelijks je Siemens / Bosch espressomachine te ontkalken voor
• optimaal smaakbehoud;
• langere levensduur van machine;
• het snel laten opwarmen van water.

De Eccellente snelontkalker voor Siemens en Bosch is erg geconcentreerd, de vloeistof bevat minder water dan de andere ontkalkers. Hierdoor heb je maar 100 ml per ontkalkingsbeurt nodig en zul je meer water toevoegen om de ontkalker te verdunnen. De flacon lijkt klein maar staat gelijk aan een andere ontkalker.

 

Instructie 

Gebruik bij apparaten met ontkalkingsprogramma
Giet het water reservoir leeg en giet hier één flacon Eccellente ontkalker voor Siemens Bosch in met 0,5 liter lauw water. Eventueel bijvullen met lauw water tot aan de markering. Vervolgens kan je het ontkalkingsprogramma van jouw Siemens Bosch espressomachine opstarten. Deze zal in ongeveer 20 tot 30 minuten de ontkalkingsoplossing door de machine laten lopen. Maak na afloop het waterreservoir goed schoon en laat de machine door spoelen met schoon water.
Let op: volg nauwkeurig de instructies in de gebruiksaanwijzing van het apparaat (de juiste hoeveelheden aanhouden).

Gebruik bij apparaten zonder ontkalkingsprogramma
Giet het water reservoir leeg en giet hier één flacon Eccellente ontkalker voor Siemens Bosch in met 0,5 liter lauw water of de hoeveelheid welke is aangegeven in de handleiding. Schakel de machine in en laat een kwart van de inhoud doorlopen. Laat vervolgens het ontkalkingmiddel 5 à 10 minuten inwerken. Herhaal deze procedure tot het waterreservoir leeg is. Maak tenslotte het waterreservoir goed schoon, en spoel de machine door met veel water.

 

Opmerking 

Deze ontkalker werkt op basis van citroenzuur. Dit is een biologische manier van ontkalken.

Let op: Doordat de Eccellente Citroenzuur ontkalker een natuurproduct is kan het zijn dat de kleur van de ontkalker varieert.

___
Bekijk Veiligheidsinformatieblad

Gerelateerd artikel: Wat is het verschil tussen citroenzuur en melkzuur?

Naam Snelontkalker voor Siemens en Bosch
Merk ECCELLENTE
Artikelcode E-0006
SKU E-0006
EAN 0737212978413
Veiligheidsblad Download MSDS
Conditie Nieuw

Bundle producten

Koffiebonen Deal
9,66 10,45 Toevoegen