Espressomachine - Al het onderhoud voor je Siemens apparaat

Filters
Filter op merk
Filter op type
Filter op soort
Wat onze klanten zeggen
Veilig Betalen
Bank transfer
Ideal
Paypal
Klarna
Bancontact
Belfius
Kbc
Creditcard
40 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters
24 van 24 gezien
Volgende pagina

Eén van de dingen die je dag waarschijnlijk een stuk beter maakt is het dagelijkse kopje koffie. Je kostbare Siemens machine zal je hierbij van voorzien. Toch merken sommige mensen dat de smaak van de koffie naderhand de koffiemachine ouder wordt verminderd. Ook kan het water langer duren om op te warmen. Dit zijn symptomen dat je machine hoogstwaarschijnlijk een onderhoudsbeurt nodig heeft. Een onderhoudsbeurt kunt je gemakkelijk thuis doen. Je voorkomt hier grote kosten mee, want je kostbare koffie of espressomachine gaat langer mee en niet meer stuk.

Kalk voorkomen met een waterfilter

Bent je kalk zat geworden? Wij bij Onderhoudsartikelen zijn het met je eens. Kom voor goed af van kalk met de filters speciaal ontwikkeld voor Siemens koffie- en espressomachines. Voor de Siemens koffiemachines zijn er 2 verschillende waterfilters. Het Siemens Claris waterfilter en het Siemens Brita Intenza waterfilter.
Het Siemens Claris waterfilter is geschikt voor TK589NL TK60001, TK64002, TK68E7 TK69009, TK54001, TK68E570B, TK68E, TK53 Surpresso.
Het Brita Intenza waterfilter kunt je gebruiken bij EQ.3, EQ.5, EQ.6, EQ.7, EQ.8, EQ.9, TK7..., VeroProfessional, TCA7.., TCC78..., C77V60..

Siemens Reinigings- en onderhoudsset

Om je koffie- of espressomachine in een topconditie te houden kunt je het onderhoudssetje van Siemens gebruiken. Deze set bestaat uit het volgende:
1 x Siemens Bosch reinigingsborsteltje voor melkpijp en slang
1 x set (10 stuks) Siemens Bosch reinigingstabletten
1 x set (3 stuks) Siemens Bosch ontkalkingstabletten
1 x Siemens Brita Intenza waterfilter
Deze set is optimaal te gebruiken voor de volautomatische EQ serie machines van Siemens!

Lees meer Lees minder