JURA Melksysteemreiniger - Minitabletten Navulling 90 gram

JURA Melksysteemreiniger - Minitabletten Navulling 90 gram

Houd je JURA melksysteem schoon met de JURA melkreiniger. Dit navulflesje is geschikt om het dispenserflesje bij te vullen. Voor 21u besteld is morgen in huis!
Lees meer
15,90 14,90
Per stuk excl. €5,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €50)
Voor 21:00 besteld = direct verzonden!
Volume voordeel
ECCELLENTE
Je bespaart 40% Melksysteem Reiniger voor Jura
Bekijken
Product Informatie

Inhoud

Eén potje JURA melksysteemreiniger. 90 gram aan melksysteemreiniger minitabletten.
Geschikt om het dispenserpotje mee bij te vullen.

 

Omschrijving

Gebruik dit navulflesje om je dispenserflesje bij te vullen met de melksysteemreiniger minitabletten. Eenvoudig in gebruik en altijd juist gedoseerd!

Om je JURA koffiemachine goed te onderhouden is het ook van belang om regelmatig het melksysteem te reinigen. Om dit te doen zijn de melksysteemreinigingstabletten van JURA extreem handig. Het zijn minitabletten die in combinatie met het automatische reinigingsprogramma van je machine werkt. Het verwijdert melkvetten en eiwitten op uiterst effectieve manier. Omdat je melksysteem schoon blijft door deze minitabletten kun je blijven genieten van luchtig en fluweelzacht melkschuim met fijne poriën.

Fosfaatvrij
De JURA melksysteemreiniger maakt gebruik van duurzame grondstoffen. JURA kiest ervoor om ook voor de melksysteemreiniger voor een uitsluitend fosfaatvrije samenstelling. De formule beschikt over een TÜV-certificaat. Dit garandeert hygiëne voor je melksysteem, tegelijk met de bescherming van het milieu.

 

Instructie

Ons advies is om je melksysteem elke week te reinigen of wanneer de machine dit aangeeft. Worden er vaak specialiteiten bereidt met melk, dan raden wij aan om 2 à 3 keer per week je melksysteem te reinigen.

Volg de handleiding van je JURA machine om je koffiesysteem te reinigen. Gebruik ongeveer 3 gram minitabletten voor een goede reinigingsbeurt.

Geschikt voor: Alle JURA machines die beschikken over een melksysteem.

 

Opmerking

De melksysteemreiniger heeft geen ontkalkende werking. Schaf hiervoor 1 van de ontkalkingsproducten aan geschikt voor JURA.

Naam Melksysteemreiniger - Minitabletten Navulling 90 gram
Merk JURA
Artikelcode 24157
SKU E-0564
EAN 7610917241576
Veiligheidsblad Download MSDS
Conditie Nieuw

Bundle producten

Biologische Ontkalker Combi
Melksysteemreiniger - Minitabletten Navulling 90 gram
Melksysteemreiniger - Minitabletten Navulling 90 gram
28,36 29,85 Toevoegen