JURA Waterfilter CLARIS Blue+

JURA Waterfilter CLARIS Blue+

Geschikt voorA1, A7, A9, ENA 7, ENA 9, ENA micro 1, ENA micro 5, ENA micro 8, ENA micro 9, ENA micro 90, ENA micro easy, F9, F900, GIGA 5, IMPRESSA A5, IMPRESSA A9, IMPRESSA C55, IMPRESSA F50, IMPRESSA F55, IMPRESSA F7, IMPRESSA F8, IMPRESSA F85, IMPRESSA
Lees meer
17,95 14,95
Per stuk excl. €5,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €50)
Voor 21:00 besteld = direct verzonden!
Volume voordeel
ECCELLENTE
Je bespaart 27% Blue Waterfilter voor Jura
Bekijken
Product Informatie

Geschikt voor

A1, A7, A9, ENA 7, ENA 9, ENA micro 1, ENA micro 5, ENA micro 8, ENA micro 9, ENA micro 90, ENA micro easy, F9, F900, GIGA 5, IMPRESSA A5, IMPRESSA A9, IMPRESSA C55, IMPRESSA F50, IMPRESSA F55, IMPRESSA F7, IMPRESSA F8, IMPRESSA F85, IMPRESSA F95, IMPRESSA J80, IMPRESSA J85, IMPRESSA J9, J10, J500, J6, J90, J95

 

Het intelligente waterfilter met de plus

Koffie bestaat voor 98 procent uit water. De perfecte kwaliteit is dienovereenkomstig elementair voor een perfect koffieresultaat. Met CLARIS Blue+ blijft JURA de waterfiltratie revolutionair veranderen. De technologie van het waterfilter zorgt voor een plus in hygiëne in de koffiemachine - al in het waterreservoir. Met CLARIS Blue+ verhoogt u de bescherming, productveiligheid en levensduur van uw volautomatische koffiemachine. Voor elke dag perfect koffiegenot.

Aan het onderste uiteinde heeft de CLARIS-filterpatroon ook een depot met natuurlijke actieve ingrediënten die het water in de tank stabiliseren en zo kalkafzetting in het gebied van de tankbodem verminderen. Dit werkt zonder enige extra energie of invloed, alleen door de natuurlijke beweging van het water in de tank, waardoor het altijd gemakkelijk door het depot stroomt. Net als voorheen filtert het bovenste deel van de CLARIS-filterpatroon voor de koffiebereiding door middel van ionenwisseling en actieve kool volgens het upflow-principe precies de hoeveelheid water die nodig is voor een perfect kopje koffie.

 

Het pluspunt in hygiëne en netheid

CLARIS Blue+ vult het beproefde professionele upflow-principe aan, dat elke keer dat koffie wordt gezet precies de benodigde hoeveelheid water filtert, met een depot met natuurlijke actieve ingrediënten. De plus: Door zijn natuurlijke beweging stroomt het water altijd gemakkelijk door dit depot en wordt gestabiliseerd door het contact. Dit leidt tot minder kalkafzetting en zorgt voor maximale reinheid in de watertank.

 

Geschikt voor elk kraanwater

Dankzij de innovatieve formule zijn de filterpatronen geschikt voor al het leidingwater wereldwijd. De uiterst effectieve korrels filteren kalk altijd tot de optimale hoeveelheid (zelfs bij lage waterhardheid) en verminderen schadelijke en smaakverstorende stoffen zoals chloor efficiënter dan ooit tevoren. Mineralen en fluoriden, die fungeren als belangrijke smaakdragers, blijven behouden. De optimale kalkstabilisatie al in het waterreservoir en de efficiënte filtering tijdens de koffiebereiding zorgen voor de beste hygiëne en optimale waterkwaliteit voor een perfect koffiearoma.

Naam Waterfilter CLARIS Blue+
Merk JURA
Artikelcode 24228
SKU E-0600
EAN 7610917242283

Bundle producten

Biologische Ontkalker Combi
28,41 29,90 Toevoegen