GAGGENAU

Filters
Filter op merk
Filter op type
Filter op soort
Wat onze klanten zeggen
Veilig Betalen
Bank transfer
Ideal
Paypal
Klarna
Bancontact
Belfius
Kbc
Creditcard
7 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Ben je op zoek naar een Gaggenau reiniger voor de interne machine of voor het melksysteem, wij hebben alles op het gebied om je Gaggenau koffiemachine in topconditie te houden! Wanneer je Gaggenau koffieapparaat om een reiniging vraagt of als je zelf het idee hebt dat je Gaggenau espressomachine weer gereinigd moet worden, kun je hem natuurlijk het beste reinigen met de Gaggenau reinigingstabletten voor je Gaggenau koffiemachine! Soms is alleen reinigen niet genoeg om je Gaggenau espressomachine te onderhouden, dan heb je nog de Gaggenau ontkalkingstabletten nodig.Vind je dat je Gaggenau koffiemachine erg vaak de ontkalkings melding geeft kun je ook een keer het Gaggenau waterfilter gebruiken, deze houdt veel kalk tegen die slecht zijn voor je Gaggenau espressomachine.

 

Wat is hard water?

Hard water is water met een hoge kalkwaarde (calcium en magnesium), in Nederland wordt verreweg het meeste drinkwater uit de bodem gewonnen. In de Nederlandse bodem zitten verschillende kalklagen, in het verleden lag Nederland in de zee en vooral de afzetting van schaaldieren heeft ervoor gezorgd dat de bodem ook nu nog rijk is aan kalk.

Hoeveel kalk er in het water zit wordt uitgedrukt in Duitse hardheidsgraad (dH, deutsche Härte). Daarbij staat 1 dH gelijk aan 17,8 milligram kalk per liter leidingwater. In Amsterdam/Rotterdam is de waterhardheid bijvoorbeeld 8,4dH en in Utrecht is dat 10,4 dH. Groningen scoort een 10,4 dH, terwijl het water in Eindhoven veel minder hard is: slechts 6,7 dH.

 

Hoe bestel je Gaggenau onderhoudsproducten bij Eccellente?

Gaggenau producten bij Eccellente bestellen is een eitje. Jij kiest al je artikelen uit die je nodig hebt, doet deze vervolgens in je winkelmandje, dan typ je je adres in waar wij je pakketje naar mogen sturen, daarna kies je op welke manier je wilt betalen en als laatste moet je nog betalen. Als je deze stappen bent doorlopen hoef je alleen nog maar een dag te wachten en dan kun je al aan de slag! 

Bij Eccellente kun je op 8 verschillende manieren betalen via een beveiligde SSL verbinding. Je kan onder andere betalen met iDEAL, achteraf Betalen (1 dag extra levertijd), PayPal en Creditcard. De meeste klanten betalen bij ons via iDEAL, dit omdat het de gemakkelijkste manier van betalen is. Plaats je je order op zondag t/m maandag voor 23:59, dan krijg je het de volgende dag in huis!

 

Betalen mislukt of geweigerd?

Check dan eerst of het geld afgeschreven is. Is dit niet het geval? Dan kun je direct een nieuwe bestelling plaatsen. Is het geld wel van je bankrekening afgeschreven maar heb je binnen een uur nog geen bevestiging per e-mail gekregen? Neem dan contact op met de klantenservice. Samen komen wij er altijd uit!

Lees meer Lees minder