SAGE

Filters
Filter op merk
Filter op type
Filter op soort
Wat onze klanten zeggen
Veilig Betalen
Bank transfer
Ideal
Paypal
Klarna
Bancontact
Belfius
Kbc
Creditcard
4 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Onderhoudsartikelen is zowel in Nederland als in België marktleider op het gebied van producten voor Sage onderhoud, waaronder ook Sage ontkalkers. Naast het waterfilter voor Sage of Nespresso verkopen wij ook alle andere producten om je Sage espresso- of koffiemachine goed te onderhouden! Neem op je gemak een kijkje in ons uitgebreide aanbod en laat je overtuigen door onze uitstekende service!

 

Sage producten bij Onderhoudsartikelen

Ben je op zoek naar een Sage onderhoudsproducten voor de interne machine? wij hebben alles op het gebied om je Sage koffiemachine in topconditie te houden! Wanneer je Sage koffieapparaat om een reiniging vraagt of als je zelf het idee hebt dat je Sage espressomachine weer gereinigd moet worden, kun je hem natuurlijk het beste reinigen met de Sage reinigingstabletten voor je Sage koffiemachine! Soms is alleen reinigen niet genoeg om je Sage espressomachine te onderhouden, dan heb je nog de Sage ontkalkingstabletten nodig.

Vind je dat je Sage koffiemachine erg vaak de ontkalkings melding geeft kun je ook een keer het Sage waterfilter gebruiken, deze houdt veel kalk tegen die slecht zijn voor je Sage espressomachine. Maak je weleens een cappuccino of andere melkgerechten? Gebruik dan ook de Sage Steam Wand Cleaner melksysteemreiniger. De melkreiniger haalt alle melkresten uit de leidingen, dit komt ook de cappuccino kwaliteit ten goede.

 

Hoe bestel je Sage onderhoudsproducten bij Onderhoudsartikelen?

Sage producten bij Onderhoudsartikelen bestellen is een eitje. Jij kiest al je artikelen uit die je nodig hebt, doet deze vervolgens in je winkelmandje, dan typ je je adres in waar wij je pakketje naar mogen sturen, daarna kies je op welke manier je wilt betalen en als laatste moet je nog betalen. Als je deze stappen bent doorlopen hoef je alleen nog maar een dag te wachten en dan kun je al aan de slag!  Bij Eccellente kun je op 8 verschillende manieren betalen via een beveiligde SSL verbinding. Je kan onder andere betalen met iDEAL, achteraf Betalen (1 dag extra levertijd), PayPal en Creditcard. De meeste klanten betalen bij ons via iDEAL, dit omdat het de gemakkelijkste manier van betalen is. Plaats je je order op zondag t/m maandag voor 23:59, dan krijg je het de volgende dag in huis!

Betalen mislukt of geweigerd?

Check dan eerst of het geld afgeschreven is. Is dit niet het geval? Dan kun je direct een nieuwe bestelling plaatsen. Is het geld wel van je bankrekening afgeschreven maar heb je binnen een uur nog geen bevestiging per e-mail gekregen? Neem dan contact op met de klantenservice.

Samen komen wij er altijd uit!

Lees meer Lees minder