"https:\/\/cdn.webshopapp.com\/shops\/352007\/themes\/182834\/v\/2172911\/assets\/author3.jpg?20240116100953"

Kies jij voor een huismerk?

15 Augustus 2023
Kies jij voor een huismerk?
Lianne
Lianne
Expert
Voor bijna alle merk producten, is een huismerk variant te vinden. Wanneer overweeg jij om voor een huismerk product te kiezen? Wij helpen je graag met de volgende 3 tips!

1. Is het huismerk betrouwbaar?

Kies alleen voor een huismerk als dit betrouwbaar is. Je kunt dit vrij snel zien aan de uitstraling van het product, maar zeker ook aan de kwaliteit van bijvoorbeeld de handleiding, ingrediënten en de inhoudsomschrijving. Waar komt het product vandaan en hoe ziet deze er werkelijk uit? Een krachtige uitstraling geeft je een betrouwbare eerste indruk.

 

2. Is origineel duur?

Vraagt een merk veel voor de originele onderhoudsproducten? Dan mag je je afvragen wat hier de reden voor is. Je betaald meestal voor de exclusieve naam en de hoge marketingkosten. Dit zegt echter niks over de kwaliteit van het product zelf. 

 

3. Is Eccellente een huismerk?

Naast alle originele merken verkopen wij met veel kunde en plezier onze "Eccellente" merk producten. Al onze Eccellente producten zijn met veel aandacht en zorg ontwikkeld en geproduceerd. Je kunt van Eccellente 100% kwaliteit verwachten! Onderhoudsproducten van ons merk moeten minimaal net zo goed zijn als het origineel. Je kunt je afvragen of Eccellente een huismerk is, of een op zichzelf staand merk. Eccellente wordt inmiddels door verschillende webwinkels verkocht. Het is fantastisch om te zien dat steeds meer bedrijven onze producten ontdekken en waarderen.

 

De voordelen van Eccellente:

- Goedkoper: wij vinden het onnodig om onze klanten de hoofdprijs voor onderhoudsproducten te laten betalen

- Dezelfde kwaliteit of zelfs beter!

- Duidelijke instructies en gemakkelijk in gebruik!

- Keer op keer getest op kwaliteit

- Al 3 miljoen keer verkocht sinds onze start in 2008.

- Expert op het gebied van koffiemachine onderhoudsproducten en een brede kennis van alle merken espressomachines

 

De ontwikkeling, productie en verkoop van onze Eccellente producten hebben wij in eigen beheer. Hierdoor kunnen we gemakkelijk verbeteringen doorvoeren, hoe groot of klein deze ook zijn. Ons verbeteringsproces staat nooit stil!

 

Gewoon meer met Eccellente: 5 voordelen

Met het Eccellente keurmerk geven wij aan welke producten de beste keuze zijn voor jouw koffiemachine. Wij staan geheel achter onze Eccellente producten met dit keurmerk en daarom durven wij jou deze 5 voordelen te garanderen:

 

  1. Een scherpe prijs voor het beste product
  2. Vandaag besteld, vandaag verstuurd. Is jouw bestelling niet op tijd verstuurd? Vraag dan de verzendkosten terug
  3. 365 dagen retourtermijn
  4. Je wordt geholpen met een glimlach
  5. Toegang tot een kennisbank vol handleidingen en tips

 

Vanuit het merk Eccellente bieden wij je alle onderhoudsproducten aan die nodig zijn voor een geweldig onderhoud van jouw favoriete koffiemachine!

Denk hierbij aan ontkalkers, reinigers, waterfilters, melksysteemreinigers, verschillende O-ringen, melkslangen, borsteltjes, smeermiddel en onze eigen overheerlijke Eccellente koffiebonen.